motor tour navigatie app live

MotoTour is live!

Ben jij klaar voor het tourseizoen? Wij wel, nu de MotoTour tour navigatie app live staat. Op zoek naar bochtige wegen door het onbekende? Probeer de app dan nu gratis en vrijblijvend. Ontdek als een van de eersten de nieuwe manier van navigeren op de motor met het krachtigste apparaat, jouw smartphone. Tijdens de bèta zijn er al een aantal helden geweest die de app hebben getest en suggesties hebben aangedragen, mocht jij nog feedback of ideeën hebben voor de app? Neem dan contact op met contact@mototour.nl of via ons Facebook kanaal.

Google play button     App Store button

Waarom MotoTour beter én handiger is dan een traditioneel systeem?

✔ Ons assortiment van tours blijft uitbreiden.

✔ Onze routes zijn getest en bevatten een beschrijving en vaak ook foto’s.

✔ Als echte ontdekker ben jij een van de eerste gebruikers.

✔ Zorgt ervoor dat er mogelijkheden zijn om te tanken of wat te drinken op de route.

✔ De app blijft up-to-date.

✔ Geen initiële aanschaf en drie gratis routes.

✔ Levenslang gratis kaartupdates.

✔ Ontwikkeld voor en door Nederlandse motorrijders.

mototour app live

Bovendien hebben wij een unieke manier van filteren van tourroutes. Wij filteren namelijk op de aspecten die jij belangrijk vind als: Bochtig, door de natuur en in de regio die jij kiest. De app heeft vanaf dat hij live is al meer dan 100 tours met een totale afstand van +/- 20.000 km. Genoeg te ontdekken dus! Desalniettemin, zijn wij erg benieuwd hoe jij de vrijheid van touren met je smartphone ervaart. Dus download ‘m hier voor iOS of hier voor Android. Wij wensen je veel rijplezier. Vergeet vooral niet je feedback naar ons te sturen of een beoordeling achter te laten in jouw app store.

Mocht je het nieuws over onze live app willen blijven volgen en inspiratie op willen doen voor gave tours, volg ons Facebook kanaal of op Instagram.

mototour motor navigatie app

Touren zonder zorgen en zonder dat je ergens aan vast zit, dat is hét gevoel van vrijheid. Klinkt goed hé? Probeer het nu!

 

Google play button     App Store button

Download de app

Waarom een peperduur navigatiesysteem aanschaffen terwijl jouw smartphone veel meer mogelijkheden biedt? Geef aan hoelang en in wat voor landschap je wilt touren en de rest wordt geregeld door de motor navigatie app. Deze app zorgt ervoor dat over de mooiste onbereden wegen rijdt terwijl jij kan genieten van het uitzicht.

Google play store button
App Store button