De eerste 400 motorrijders!

Al 400 motorrijders gebruiken de MotoTour app om hun tours te rijden en daar zijn we trots op. Deze pioniers zorgen ervoor dat de app beter gaat werken en geven ons input om de app nog beter te laten werken. Ondertussen dat onze MotoRiders druk bezig waren met het rijden van tours zijn wij druk bezig geweest met het maken van nieuwe tours. Daarom zijn we blij aan te kunnen kondigen dat de app nu officieel meer dan 10.000 km aan tours bevat met meer dan 200 routes. Met die hoeveelheid is er een motor tour voor iedere rijder.

 

 

mototour download de app

 

 

De toekomst

Maar er is meer! We zijn ook druk geweest met het verbeteren van onze instructies bij de turn-by-turn navigatie. Dit doen we onder andere door zelf in het weekend een groot aantal tours te rijden. Zo slaan we drie vliegen in een klap: We testen de turn-by-turn, controleren kwaliteit van routes en hebben plezier met ze te rijden. Als jij suggesties hebt voor de navigatie of de app laat dat dan vooral aan ons weten door contact op te nemen. Wij waarderen jouw feedback en reageren bijna altijd binnen een dag of twee.

Daarnaast hebben we ook een uitgebreide visie voor nieuwe functionaliteiten voor samen touren en zijn we bezig met het zelf kunnen kiezen van een startpunt voor een tour. Volgend jaar zullen we ons ook volledig gaan vestigen in Duitsland en zullen het aantal landen waarvan tours bekend zijn ook uitbreiden. Sluit je daarom nu aan bij MotoTour en blijf altijd een stap voor oude navigatiesystemen.

400 Motorrijders

De hoeveelheid MotoTour gebruikers verdubbelt maandelijks en onze verwachting is dat Nederland het eerste land is dat meer met smartphones zal gaan rijden dan met traditionele systemen. Innovatie met motor navigatie app MotoTour. Geniet van het heerlijke toerseizoen en de zomerzon!

Download de app

Waarom een peperduur navigatiesysteem aanschaffen terwijl jouw smartphone veel meer mogelijkheden biedt? Geef aan hoelang en in wat voor landschap je wilt touren en de rest wordt geregeld door de motor navigatie app. Deze app zorgt ervoor dat over de mooiste onbereden wegen rijdt terwijl jij kan genieten van het uitzicht.

Google play store button
App Store button